Yritys - Williamsson Transport

Yritys

 

 

 

 

YKSI SUOMEN VANHIMMISTA KULJETUSYRITYKSISTÄ

Axel Williamsson osti ensimmäisen autonsa 1952. Saman vuoden aikana hän perusti kuljetusyrityksen, joka on edelleen Williamssonin perheen omistuksessa. Maantiekuljetukset Pohjoismaissa ovat aina olleet tärkeitä yritykselle ja tänä päivänä kaikki kuljetukset ajetaan omilla ajoneuvoilla. Toiminta rakentuu edelleen pitkäaikaisten ja luottamuksellisten asiakassuhteiden ympärille. Luotettavien yhteistyökumppaneiden avulla kuljetukset tavoittavat nykyään myös muut osat Euroopasta.

KULJETUS PYSYY KÄSISSÄMME

Tiedämme, että paljon voi tapahtua, kun tavara kulkee yhdeltä ovelta toiselle. Siksi meille onkin tärkeää, että pystymme valvomaan ja vaikuttamaan kuljetuksen kaikkiin vaiheisiin. Jotta tavarankäsittely olisi mahdollisimman joustava, meillä on omat liikenteenohjaajat sekä oma kuljetusterminaali. Se tarkoittaa, että voimme räätälöidä kaikki palvelut toiveidesi mukaan, minimoida vahingot tai myöhästymiset sekä parantaa ajoneuvojemme käyttöastetta.

Tiesitkö, että Axel Williamsson on kuljettanut mm. Vaasan Saippua Oy:n kynttilöitä ja Vaasan höyrymyllyn näkkileipää? Kerran kokonaisen näkkileipätehtaan koneisto (plus sauna) kuljetettiin Hollantiin asti!

Lue lisää kalustostamme

tästä

Timeline

 

 

 

1952

Yritys perustetaan.

1955

Axel tilaa ensimmäisen täysin oman autonsa (Volvon).

1959

Ulkomaanliikenne aloitetaan reitille Vaasa–Oslo. Yksi matka kesti n. 2 viikkoa ja vaati 2 kuljettajaa.

1961

Ensimmäiset perävaunut ostetaan Helsingistä.

1965

Lauttaliikenne aloitetaan reitille Vaasa–Uumaja. Yksi Axel Williamssonin autoista peruutetaan ensimmäisenä raskaana ajoneuvona M/S Wasa Expressin kyytiin Vaskiluodossa.

1978

Terminaalirakennus aloitetaan Vaskiluodossa. Yritys muuttaa tiloihin toukokuussa 1980.

1981

Axelin tyttärestä, Yvonnesta, tulee yrityksen ensimmäinen naiskuljettaja.