Varutransport - Williamsson Transport

Varutransport

 

 

 

VI UPPFYLLER DINA ÖNSKEMÅL

Eftersom all vår trafik styrs av en erfaren transportledning kan vi erbjuda både flexibla och säkra transportlösningar. Det innebär att vi alltid kan välja den transportenhet som bäst lämpar sig för godset i fråga. Dessutom kan vi garantera att både upphämtningen och leveransen sker på rätt plats, inom utsatt tid.

GODSET I VÅRA HÄNDER

Vi har en egen terminal av flera orsaker: färre omlastningar, ökad leveranssäkerhet, flexibel godshantering, fordon som utnyttjas bättre. Eftersom vår personal övervakar arbetet minimeras dessutom risken för skador och förseningar i samband med terminalhanteringen. Samtidigt vet vi alltid precis var godset befinner sig – vårt GPS-baserade uppföljningssystem ger oss snabb och tillförlitlig information om hur transporten framskrider.

VISSTE DU? Gods som ska transporteras till länder utanför EU måste förtullas. När du beställer en varutransport hjälper vår erfarna personal gärna till med allt från dokumentation till spedition. Inom Norden kan vi sköta exportspeditionen elektroniskt.

Har du funderingar kring transporter eller spedition?

Kontakta oss