Tavarakuljetus - Williamsson Transport

Tavarakuljetus

 

 

 

TOTEUTAMME TOIVEESI

Kokeneet liikenteenohjaajamme ohjaavat kaikkea liikennettämme. Tämän ansiosta voimme tarjota sekä joustavia että varmoja kuljetusratkaisuja. Se tarkoittaa, että voimme aina valita sen kuljetusyksikön, joka parhaiten soveltuu kyseiselle tavaralle. Sitä paitsi voimme taata, että sekä haku että toimitus tapahtuvat oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

KULJETUS PYSYY KÄSISSÄMME

Meillä on oma terminaali useasta eri syystä: vähemmän uudelleenlastauksia, suurempi kuljetusvarmuus, joustava tavarankäsittely, paremmin hyödynnetyt ajoneuvot. Koska henkilökuntamme valvoo työtä, minimoimme sitä paitsi vaurioiden ja viivästymisten riskit terminaalikäsittelyn yhteydessä. Samalla tiedämme aina tarkalleen missä tavara liikkuu – GPS-pohjainen seurantajärjestelmämme antaa nopeaa ja luotettavaa tietoa siitä, miten kuljetus etenee.

TIESITKÖ? EU:n ulkopuolelle kuljetettavat tavarat pitää tullata. Kun tilaat tavarakuljetuksen kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa vaiheissa, dokumentoinnista huolintaan. Pohjoismaiden sisällä voimme hoitaa vientihuolinnan sähköisesti.

Onko sinulla mietteitä kuljetusten tai huolinnan suhteen?
Yvonne voi kertoa lisää.

Soita Erikille tai Partikille